O Galei - GALEA - DUŠA PRIRODE

Idi na sadržaj

O Galei

Zašto kupovati Galea kozmetiku?

 
Jer je GALEA - DUŠA PRIRODE!
Jer GALEA izrađuje prirodnu kozmetiku
TROSTRUKA GARANCIJA
Kvalitet 100% prirodnih ekstrakata, jedinstvene recepture koje smo primenili i najbolje cene su naša trostruka garancija i preporuka.
GALEA PODMLAĐUJE
Primenom Galea Serumskih antirida svi će odmah uočiti vaš podmlađeni izgled, a već posle par nedelja i najmanje 50% umanjene bore jer pored ostalih prirodnih, hranljivih materija, sadrže i hijaluronsku kiselinu koja najbolje hidrira, ekstrakt puževe sluzi koji najbolje tanji ožiljke i napravilnosti kože ili Zlatno ulje Smilja koje radikalno tanji bore. Za instant zatezanje i "V" oblikovanje vašeg lica isprobajte naš najnoviji "V SCULPTING FACIAL LOSION" uz Mezodermalni tretman i bićete presrećni svojim podmlađenim izgledom jer njegovo dejstvo je skoro jednako skupom botoks tretmanu i nemojte nam verovati na rečima već ga kupite dok imamo sirovina na lageru jer je to naš najprodavaniji proizvod.
100% PRIRODNO
Kod GALEA proizvoda, sve je napravljeno sa velikom ljubavi prema Prirodi i prirodnom za sve nas koji smo ljubitelji Prirode i 100% prirodnog. Zato vam od sveg srca i najiskrenije preporučujemo da odmah pobacate svu Industrijsku kozmetiku, čak i njihove sapune i šampone ili sve to poklonite neprijateljima, a sebi budite najveći prijatelj i primenite GALEA Kozmetiku.
Volimo  prirodu
GALEA RECEPTURE
U našoj kozmetici imate samo prirodna, najfinija hladno ceđena ulja ne samo lešnika, badema, avokada i jojobe, nego i ulja koštica nara, kajsije, šljive, i semenki kupine, zatim A/D i pantenol vitamine, prirodno ceđeni aloja gel i još mnogo toga što je naša tajna da bi nas ostali bezuspešno kopirali, a nije sintetička hemija, već hemija ekstrahovanja iz biljaka na aseptičan način. Svoje recepture stalno unapređujemo najnovijim saznanjima i zato su GALEA kozmetički proizvodi uvek novi, bolji i efikasniji nego prethodni koje ste kupili.
Treba da znate da Galea već 2 godine, a pre mnogih velikih svetskih kozmetičkih firmi, koristi ne samo koncentrat puževog gela za Antirid Serume, već od potpuno prirodnih sirovina izrađuje i tzv "V Sculpting" Facial Serum za lagano zatezanje i podizanje donjih delova obraza, obično primetnih kod starijih osoba, skoro kao da ste bili na botoks tretmanu, a ipak niste ubrizgali taj nervni otrov sebi ispod kože, već samo umasirali prirodnu materiju. Naša koža pamti sve što joj lepo ili zlo učinite. Ako dozvolite sebi sunčane opekotine, osim što ćete dobiti večite "sunčane fleke" na koži, imaćete uvek i pojavu crvenila pri svakom narednom izlaganju suncu. Na taj način, koža vas opominje da ne napravite istu grešku sa opekotinama dva ili više puta, jer u suprotnom može da bude posledica u obliku melanomizacije i kancera kože.
Osobinu kože da sve pamti, Galea koristi u primeni svog "V Sculpting" seruma. Uradite izometrijske vežbe facijalnih mišića i masažu, zatim mezodermalni tretman lica i celulitičnog dela tela i time se povrati tonus (zategnutost) vašeg lica i tela da bude kao u mlađim danima. Verovali ili ne, USKORO, Galea vam daruje BESPLATNI duboki Mezodermalni tretman!
GALEA EKSTRAKTI
Sve recepture za GALEA domaće sapune i prirodnu kozmetiku su potpuno originalne jer su zasnovane na najsavremenijim shvatanjima i istinama o zdravim i nezdravim materijama kojima smo okruženi. Većinu ekstrakata lekovitog i mirisnog bilja iz Srbije pravimo sami, a ostale preuzimamo iz srpskih izvora. Na taj način znamo koliko su naši proizvodi prirodni, čisti i kompatibilni sa nama jer su sa našeg podneblja.
Galea je ponosno počela sa kozmetikom za negu kose, a zatim nastavila i sa negom lica i tela i to za celu vašu porodicu. Možete da birate od Krem šampona za telo, preko Tečnog sapuna za kosu i Tonika za lice, dnevnih i noćnih krema, antirida i seruma za zatezanje, kojima ćete obezbediti svojoj kosi, licu i telu da uživa jer će biti pravilno negovani, a koža nahranjena i time revitalizovana na potpuno prirodan način.
Redovnim korišćenjem Galea proizvoda, budite uvereni da vam u vašem 'zrelom dobu', niko neće verovati koliko stvarno imate godina jer ćete biti negovanog i blistavog izgleda, u celini.
Pobeda nad GMO
Visoki Sud u Parizu, 06.11.2016. je zvanično ostvario pravnu pobedu zastupnika nauke i razuma nad Monsantom, jer je objavio presudu da su sve vrste genetski modifikovanih organizama (GMO) otrovne za ljude, životinje i insekte (pčele, npr). Presuda je doneta na osnovu istinitih rezultata hrabrih istraživača, na čijem čelu je bio profesor Žil-Erik Seralini, a koje je prikrio dr. Felo, nekadašnji predsednik francuske Komisije za biomolekularnu tehniku (CGB). Dr Felo je kriv zbog falsifikovanja rezultata i primene lažnih rezultata koje je koristio u procesu protiv profesora Seralinija i uskoro će mu zbog toga biti izrečena presuda.
FACEBOOK     YOUTUBE      GOOGLE+   
Pišite nam
Nazad na sadržaj